Onko värillä väliä

K-Citymarketin valikoimissa on toukokuussa 2013 rajoitettu erä Lotus Soft Embo Pink -wc-paperia. Pink on kaikkien aikojen ensimmäinen värillinen Lotus-wc-paperi.

Kerro mielipiteesi värillisistä wc-papereista. Otamme mielipiteenne huomioon tuotekehitystä tehdessämme

Sulje kampanjat
Sulje

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä Oy SCA Hygiene Products Ab, Itsehallintokuja 6, 02600 ESPOO (jäljempänä järjestäjä).

2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien järjestäjän työntekijät.

3. Kilpailuaika Arvonta-aika on 29.4.–31.8.2013. Tämän jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä.

4. Kuinka osallistua kilpailuun? Kilpailuun voi osallistua värillisiä wc-papereita koskevan kyselyn yhteydessä osoitteessa lotus.fi.

5. Palkinto ja sen arvonta Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 10 tuotepakettia (arvo n. 6 e / tuotepaketti), jotka sisältävät yhden Lotus Soft Embo Pink -pakkauksen (6 rullaa) ja yhden valkoisen Lotus Soft Embo -pakkauksen (8 rullaa). Arvontapäivä on 6.9.2013.

6. Palkinnon luovutus / julkisuus Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista myös järjestäjän sähköisissä palveluissa.

7. Järjestäjän vastuu Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnonlunastamisesta tai käyttämisestä.

8. Arpajaisvero / vaihto Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetellusta palkinnosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

Sulje säännöt / ohjeet