Avaa

Pikkuniksejä siivoukseen

Imukykyinen ja luja Lotus Emilia -talouspyyhe sopii pintojen pyyhkimiseen kodin eri tiloissa.

Lotus Emilia on imukykyinen ja kestävä myös märkänä, miksi se sopii hyvin kodin pintojen puhdistamiseen. Se on myös oiva pika-apu tahrojen poistamiseen ja myös suurempien pintojen, kuten ikkunoiden ja peilien, pyyhkimiseen.

Steariinia pöytäliinalla

Pöytäliinalle valunut steariini jättää usein pysyvän tahran pöytäliinaan. Steariininjämien ja rasvan poistaminen käy Lotus Emilia -talouspyyhkeellä helposti: aseta paperiarkki tahran päälle ja painele miedosti lämpimällä silitysraudalla tahraa paperin läpi. Lämmön vaikutuksesta steariini ja tahra imeytyvät paperiin. Toimii!

Hyvin suunniteltu on puoliksi siivottu

Voit vähentää ruuanlaiton jälkeen tarvittavaa siivousmäärää suojaamalla keittiön pinnat Lotus Emilia -talouspyyhearkilla. Kostuta arkki kevyesti, jotta se pysyy paikallaan. Paperille on helppo laskea ruuanlaittoväline, lusikka, kauha tai mitta. Lopuksi voit pyyhkäistä samalla paperilla murut, mausteet ja pienet roskat pöydältä ja heittää paperin roskiin.

Punaviiniä pöytäliinassa

Punaviinitahra pöytäliinalla on tahrojen ikiklassikko. Viinin läikyttyä on tärkeää imeyttää nesteestä heti mahdollisimman paljon pois imukykyisellä Lotus Emilia -talouspyyhkeellä. Taputtele tahra imeyttämisen jälkeen hapollisella kivennäisvedellä ja pese liina.

Ikkunat kirkkaiksi

Ikkunoiden pesu aloitetaan pyyhkimällä ikkunoista ja puitteista lika ja pöly pois. Puhdistaminen lähtee ulkolaseista. Koska varsinkin kaupunkiasunnoissa ulkolasissa on paljon tomua, kannattaa varata reilusti Lotus Emilia -talouspyyhkeitä käsille. Voit käyttää Emiliaa myös varsinaiseen pesuun ja kuivaamiseen, perinteisten liinan ja lastan tilalta. Kuivaa lopuksi nurkat, reunat ja ikkunalauta talouspyyhkeellä.

Lue lisää: Lotus Emilia »

Avaa

Hyvä tietää flunssa-aikaan

Kertakäyttöinen nenäliina on tehokkain ase flunssan leviämisen estämiseksi.

Paperi materiaalina on sekä puhdas että turvallinen raaka-aine nenäliinoihin ja muihin hygieniatuotteisiin. Paperinen nenäliina onkin tehokkain apuväline sekä itse nuhan oireiden ja olon helpottamiseen, mutta myös flunssan tarttumisen estämiseen.

Flunssan aiheuttajaviruksia on monia. Flunssa tarttuu joko kosketustartuntana tai pisaratartuntana. Flunssapotilaan nenäerite sisältää runsaasti flunssaa aiheuttavaa virusta, joka päätyy nenän niistämisen jälkeen käsien kautta joko suoraan toiseen ihmiseen tai pintoihin, joihin hän koskee. Myös aivastettaessa ja jopa reippaasti niistettäessä virukset päätyvät hengitysilmaan aiheuttaen tartuntariskin lähellä oleville ihmisille.

Pieni muistilista

  • Kun aivastat tai yskit, estä pisaroiden leviäminen pitämällä kertakäyttöistä nenäliinaa suusi ja nenäsi edessä.
  • Heitä nenäliina käytön jälkeen heti pois, älä jätä sitä pyörimään taskuusi tai laukkuusi.
  • Muista pestä kädet nenän niistämisen jälkeen - ja muutenkin mahdollisimman usein.
  • Myös oikeanlaisen nenäliinan valintaan on hyvä kiinnittää huomiota. Flunssakauden aikana nenäliinoja käytetään usein pitkään, ja nenän alueen iho saattaa ärtyä. Oireita ei ole syytä pitkittää ihoa ärsyttävällä nenäliinalla.

Lue lisää: Lotus Nessu Muumi »

Avaa

Vinkkejä ruuanlaittoon

Lotus Emilia -talouspyyhe on hygieeninen apuväline kotikokille.

Lotuksen korkealaatuinen ja imukykyinen talouspyyhe Lotus Emilia sopii vaativalle kotikokille. Voit esimerkiksi taputella liian veden vihanneksista ja lihan pinnalta - tai imeyttää ylimääräisen rasvan paistetusta ruuasta ennen sen tarjoilemista.

Rapeata salaattia

Salaatinlehdet nahistuvat helposti lounaslaatikossa. Talouspyyhe ratkaisee ongelman. Aseta tehokkaaasti kosteutta imevä Lotus Emilia -arkki salaatinlehtien päälle ennen kuin suljet säilytyslaatikon, ja salaattisi säilyy huomattavasti rapeampana.

Vähemmän rasvaa

Pannulla paistetun liharuuan päälle jää usein liikaa rasvaa. Voit siirtää paistetun lihan pannulta suoraan Lotus Emilia -arkin päälle, jolloin liika rasva imeytyy paperiin. Tämän jälkeen voit asettaa lihan tarjolle.

Napakkuutta keitettyihin perunoihin

Keitetyistä perunoista saattaa tulla vetisiä, jos kattilaan jää keittämisen jälkeen liikaa vettä. Kun perunat ovat kypsiä ja vesi on kaadettu pois, voit laittaa Lotus Emilia -arkin perunoiden päälle ennen kannen sulkemista. Paperi imee ylimääräisen kosteuden perunoista, eikä perunoista tule vetisiä.

Lue lisää: Lotus Emilia »
Lue lisää: Lotus Emilia Premium »

Kampanjat

Kampanjat

Avaa kampanjat